Reklama
 
Blog | Bohumír Šimek

Slavíme 17. listopad

Konečně začínáme být svobodní! Konečně si všichni uvědomujeme, že svoji svobodu, liberální demokracii a právní stát musí hlídat celá naše občanská společnost, abychom o ně nepřišli.

Konečně jsme se po více než třiceti letech osvobodili od komunistů, kteří nás tu terorizovali přes čtyřicet let, naše elity vraždili a vyháněli ze země, vyháněli nás z našich domovů, bránili nám ve vzdělávání, znásilňovali naši českou kulturu, znásilňovali naši historii a drancovali naši zem ve prospěch Josifa Vissarionoviče Stalina Džugašviliho a jeho pohunků.

Konečně jsme komunisty a některé jejich přisluhovače nepustili do parlamentu. Konečně začínáme být kritičtí k polistopadovým vůdcům naší společnosti působících pod dozorem ruských tajných služeb. Konečně se začínáme zbavovat postkomunistických, překabátěných oligarchů, včetně jejich vůdce Andreje Babiše s jeho autoritativním ANO, za jejichž vlády zde vyvrcholily předlistopadové komunistické hříchy pod pláštíkem boje proti politickému byznysu. Konečně nás pomalu opouští ďábelská, postkomunistická hradní špína plná podvodů, proruských a pročínských aktivit, špína plná vulgarit, zloby, nenávisti, vysmívání se pravdě a pohrdání obyčejným člověkem.

Konečně děláme tečku za hrůzyplnou komunistickou érou! Přes veškeré podrazy nejhorších našich lidí vítězí intelekt a mravnost. Opět budeme budovat naši společnost v pravdě a úctě k druhému člověku. Konečně máme šanci omezovat politikaření a omezovat špinavou politiku.

Díky aktivní občanské společnosti, díky Mikuláši Mináři a Benjaminu Rollovi, došlo k probuzení naší společnosti, že nelze čekat, až nám naše svoboda a liberální demokracie spadnou do klína, a že se musíme všichni přičinit o to, abychom o polistopadové výdobytky nepřišli. Konečně se po opravě protiústavních volebních zákonů vzchopila Babišova opozice, sjednotila se a nabídla převzetí moci do spravedlivějších rukou. Tím bylo umožněno osvobození se od polistopadové oligarchické vlády a návrat k liberální demokracii.

Osvobozujeme se od polistopadového trollingu a lhostejnosti k pravdě a lži, osvobozujeme se od vulgarit a nenávisti, osvobozujeme se od komunistických hříchů, kterými máme naplněnou společnost. Čeká nás ještě osvobození se od lží postkomunistických pohrobků. Ale čeká nás také osobní proměna vztahu k pravdě, vztahu k druhému člověku, vztahu ke slušnosti a hlavně solidnosti. A čeká nás odklon od politikaření k reálné politice.

Konečně můžeme dokončit sametovou revoluci a vykročit k občanské svobodě a liberální demokracii!

Reklama