Reklama
 
Blog | Bohumír Šimek

Konec demokracie v Česku?

Poslední volby nebyly ani o Babišovi, ani o antibabišovi (což je pojem Andreje Babiše!), ale jde o zápas liberálních demokratů s postkomunistickými, překabátěnými oligarchy a papaláši, kteří jsou k pravdě zcela lhostejní.

Postkomunističtí, překabátění oligarchové a papalášové ovlivňují naši politiku záhy po Listopadu převážně z politického zákulisí! Za panování tandemu Babiš-Zeman se již veřejně vysmíváme českým zákonům a Ústavě! Babišovou vládou vyvrcholilo ovládnutí naší společnosti oligarchy. Připravila to ruská desinformační hybridní válka, naše důvěra alternativnímu myšlení a místní stránky nejrůznějších politiků sloužících oligarchům. Příkladem mohou být i stránky Protiproudu Václava Klause.

Andreje Babiše jsme zatím porazili demokratickou cestou ve volbách a očekáváme návrat k liberální demokracii prostřednictvím pětikoaliční vlády. Bohužel, již nejméně třetinu našich občanů mají v hrsti naši oligarchové, kteří tu šíří nejrůznější lži a pomluvy o vznikající vládě, která zatím odolává všem možným i nemožným útokům. Ta síla lží, pomluv a nenávisti, která se šíří mezi námi, je pro mne nepochopitelná!

Pozoruhodné bylo sledovat Andreje Babiše a jeho ANO. Po volbách se oprávněně cítil být vítěz pro největší počet mandátů a odmítal jít do opozice. Vždyť měl od Miloše Zemana slíbeno, že bude staronovým premiérem! Pak si nejspíš uvědomil, že je trestně stíhaný, a že bude lépe zůstat poslancem s imunitou.

Babišovo ANO se předvedlo hned na první schůzi parlamentu, když požadovalo na post předsedy sněmovny jmenovat dvojministra Karla Havlíčka, čímž politici ANO usilovali o porušení Ústavy! Pět hodin tam brzdili ustanovení sněmovny nesmyslnými proslovy a politikařením! Aspoň se představili, jak se budou chovat v opozici.

Blíží se konec vlády Miloše Zemana v prezidentském úřadu a oligarchové již připravují svoje kandidáty jako je Andrej Babiš a možná i Josef Středula. Již dávno se na nás valí pomluvy na potenciální demokratické prezidenty. Bude to husté! Již volba Miloše Zemana byla produktem postkomunistických, překabátěných oligarchů přes davové manipulativní cesty, na kterých se podílí i Babišova média. Mluvilo se i o podílu ruského vlivu na jeho zvolení, a že má Rusům co splácet.

Bude připuštěna demokratická vláda pětikoalice, kterou jsme si zvolili, nebo nás čeká puč? Tentokrát nikoliv komunistický, ale oligarchický, na jehož straně není jen tandem Babiš-Zeman, ale i Babišovo ANO, Okamurova SPD, komunisti, Trikolora a někteří členové ODS. Prezident otálí se jmenováním vlády a ostatní chrlí lži, pomluvy a nenávist!

Již před volbami stav naší politiky hrozil totálním vítězstvím postkomunistických oligarchů nad námi svobodnými demokraty. Doufejme, že přes veškeré šířené absurdity proti zdravému rozumu nás jejich lži a podvody nepřemůžou!

Reklama