Reklama
 
Blog | Bohumír Šimek

Koho volit nebudu

Jsem konservativní pravičák. Volby budou zápasem mezi oligarchickou demokracií se svobodou jen pro oligarchy a liberální demokracií se svobodou pro všechny občany, ke které nás přivedl Václav Havel.

Především nebudu volit stranu, která se hlásí k odkazu hromadných vrahů komunistické internacionály, jako byl Josif Vissarionovič Džugašvili Stalin, který nechal povraždit desítky milionů obyvatel, nebo jako byl Klement Gottwald, který nechal zavraždit v politických procesech stovky našich nejlepších občanů pod záštitou ruské KGB. Jde o KSČM, následovnici KSČ, která nás zde tyranizovala čtyřicet let. Nechápu, jak ji někdo může volit! Obtížně chápu, jak ji mohl Andrej Babiš přivzít ke spoluvládnutí a být na ní závislý! S komunisty máme navíc zkušenost s vlastizrádným pseudodemokratickým pučem za pomoci totalitní mocnosti Sovětského svazu!

Nebudu volit stranu, která v předstírání nacionalistických zájmů se agresivně staví proti různým menšinám u nás a ve světě. Jde o SPD Tomio Okamury, která spolu s komunisty hodlá vystoupit z Evropské unie a obranného společenství NATO, které nám garantují naši bezpečnost, a navíc ve své servilitě vůči Miloši Zemanovi je SPD schopna nás vrátit do sféry vlivu ruského imperialismu.

Nebudu volit autoritativní strany bez vnitřní demokracie, kde předseda strany je neomezený vládce, který rozhoduje o veškerém dění ve straně. Jde především o ANO Andreje Babiše a SPD Tomio Okamury.

Nebudu volit strany, ve kterých jsou politici stíhaní policií, nebo jejich vůdčí politici jsou ve střetu zájmů nemístnou kumulací mocí ekonomických, mediálních a politických, nebo jsou ve střetu zájmů tím, že si potenciálně mohou přihrávat státní dotace do svého majetku. Jde především o ANO a jeho předsedu Andreje Babiše, který v tandemu s Milošem Zemanem nakročil naši zemi od liberální demokracie se svobodou pro všechny občany k oligarchické demokracii se svobodou jen pro oligarchy.

Nebudu volit strany, jejíž politici byli přistižení při lži. Tak vnímám především ANO s jeho předsedou Andrejem Babišem, Tomio Okamuru s jeho SPD a ČSSD s jeho předsedou Janem Hamáčkem, který podivně lhal o vykšeftování Vrbětic s ruskou tajnou službou, a váženým členem Michalem Haškem, který lhal před osmi lety v přímém přenosu, že se Lánského puče neúčastnil.

Jako konservativní pravičák nemohu volit strany, které na vrub koronavirové pandemie rozhazovali peníze na všechny strany jako populistickou úlitbu voličům. Jde především o ČSSD, kde v rozhazování peněz excelovala Jana Maláčová, a hnutí ANO s rozhazováním především ministryně financí Aleny Schillerové a předsedy Andreje Babiše.

Kdo si po tomto výčtu zaslouží náš hlas? Konečně do politiky vstoupili kvalitní, slušní a solidní občané, jejichž cílem je vést naši zemi k prosperitě bez vlastních postranních úmyslů. Je jich celá řada! Ti jsou zárukou liberální demokracie! Ty budu volit!

Reklama